KIK VAGYUNK

RÓLUNK

O nás

2

O nás

12

O nás

50

O nás

11

Ahol az egész kezdődött

Szakmailag felépített családi vállalkozás vagyunk. Az nagyapa kávét pörköl, az idősebb fiú tájékoztat, üzleti találkozókra jár, a kisebbik pedig a grafikával és a dizájnnal foglalkozik.
Az unokák még kicsik (12, 10, és 3 évesek), de időnként szívesen ragasztanak matricákat a kávécsomagolásra.
Leendő szociális-média menedzserünk lesz a nagyobbikból 🙂 A család többi tagja szurkol, segít, ahol tud.

Ha épp nem kávézunk, akkor erdőt kerülünk, sátorozunk, vagy fagyizunk.
Főhadiszállásaink az ország két pontján találhatóak, közel a határhoz, Révkomáromban és Kassán, családunk tehát némileg szétszóródott. A távolság ellenére gyakran találkozunk, és egyetértünk abban, hogy elsődleges célunk a kávékultúra emelése.
Manapság ugye vannak helyek, ahol jó a kávé, máshol pedig nem. Látomásainkban egy olyan világ jelenik meg, ahol egyes helyeken más-más kávé van, de minőségük egyaránt remek. Már rég lejárt a fűrészporos, olcsó kávék ideje. Akárcsak az élet minden területén, a többre, jobbra vágyás csupán elhatározás kérdése, még ha az elején lehetetlennek látjuk is. Termékeink minőségében bízva indítottuk útjára ezt a hajót. A nálunk vásárolt áruval nem egy nemzetközi cég kerekeit olajozza, hanem családunk és alkalmazottaink mindennapjait segít megvalósítani. Kávéházunkban már 2008 óta pörköljük kedvenc Arabika kávéinkat. Eleinte egy 1kg-os Toper márkájú gépen kezdtünk, majd miután a kereslet indokolttá tette, váltottunk egy 15kg-os gépre.
Fokozatosan kipróbáltuk az ismert fajtákat, vendégeink visszajelzései alapján pedig tökéletesítettük a pörkölési eljárást. Bár kiiskoláztuk magunkat, láttunk, tanultunk másoktól, könyvekből is, úgy véljük a konvenciók felrúgása kötelességünk, amennyiben a fogyasztónak másra van szüksége.
2015 jelentette a fordulópontot, amikor a jelentősen emelkedő kávéházi és internetes eladás, illetve partnereink keresletének kielégítése érdekében beszereztük a nagyobb kapacitású pörkölő gépet. Vendégeinknek így olyan kávét kínálhatunk, amely csupán egy napig időzik nálunk, mielőtt vásárlóink asztalára kerülne. Minden igyekezetünk arra irányul, hogy kávéinkat a lehető legfrissebb formában szállítsuk, helyi termelők és szállítók szolgáltatásainak igénybevételével.
A régió gazdaságát kívánjuk szolgálni, így, amennyiben Ön helyi termelő/gyártó, és úgy gondolja, hogy kölcsönösen jövedelmező ajánlata van, ne habozzon minket megszólítani.
Okrem káv u nás nájdete aj čaje bezchybnej kvality. Obohatené a chutné čajové listy, ovocie, liečivé byliny, korenia, bez umelých prísad. Deti obľubujú tie ovocné. Slečny a fehér málnásat,az epres Senchát, vagy a gyömbér-mangót., a chlapci Oolong, Assam,vagy Earl Grey teákat.. No nech už siahnete po ktoromkoľvek, budete ho piť s radosťou.
Felelősségteljes, lelkiismeretes módon igyekszünk megfelelni vásárlóink igényeinek a lehető legjobb minőségű kávékkal, egyszerűen, nagy szavak nélkül.
Termékeink minősége vásárlóink visszajelzése alapján fejlődik, így ne habozzon, az Ön véleménye is számít (nálunk valóban).

Csapatunk

Dudás Péter
CEO

Dudás Szabolcs
ÜZLETI MENEDZSER

Dudás Bálint
Grafikus dizájn

Ön
Aki nélkül nem megy